Wanneer gaan wij hier naar toe?

Voorjaarsreis 2022

Met vertrek op 22 maart 2022 gaan we een 12 daagse trip maken door Israël. Omdat we nu iets vroeger in het voorjaar gaan dan we eerder deden, plannen we heel veel bezoeken aan natuurparken in. Dit omdat de natuur tijdens deze periode op z’n mooist is. Uiteraard slaan we de Bijbelse plekken niet over, die mogen zeker niet ontbreken.

Het programma stellen we samen met de deelnemers vast. Groot voordeel ook weer van deze reis is, dat we ons met verschillende auto’s verplaatsen. Zo is het eenvoudig te regelen dat we de groep nu en dan opsplitsen en elkaar ’s avonds bij het diner weer treffen en onze ervaringen kunnen uitwisselen.

Voor meer info neem je via de mail eenvoudig contact met ons op: info@nl2israel.nl of nl2israel@outlook.com

Meer informatie

De tweede voorjaarsreis 2022 gaat van start op 24 april. Deze besloten groep heeft besloten dat ze ruim de tijd willen nemen om Israël te bezoeken en daarom vliegen we pas op 9 mei terug. Enkele hoogtepunten van deze reis zijn: een bezoek aan het Carmel gebergte, Rosh Hanikra, een fietstocht door Tel Aviv, maar uiteraard komen ook alle onderdelen aan bod die we tijdens onze 12 daagse reis aanbieden.

En dan vertrouwen we erop dat we in oktober tijdens de herfstvakantie een korte reis kunnen gaan maken. Zoals we vorig jaar al hebben gepland: low budget en gericht op gezinnen. Wat een feest zal het zijn als deze reis door kan gaan. Op dit moment zijn we ons aan het oriënteren hoe de reis eruit gaat zien. Heb je belangstelling: neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, want ik verwacht dat deze reis heel snel volgeboekt zal zijn, omdat hij het afgelopen jaar niet door kon gaan en alle deelnemers erg teleurgesteld waren!

Henk en ik hadden bedacht dat 2022 ons laatste jaar zou zijn dat we reizen organiseren. Maar we worden er steeds bij bepaald dat er een aantal mensen zijn die hebben gezegd:  ‘we willen een keer met jullie naar Israël’, en dan de nadruk op ‘met jullie’ . Nu weten we dus niet goed of ons besluit wel juist is. Besloten reizen doen we zeker níet meer maar als er links of rechts mensen zijn die vragen: ‘wanneer gaan jullie weer en kunnen we dan mee?’ dan zullen we in overweging nemen om in 2023 onze allerlaatste reis te organiseren. Dit alles uiteraard onder voorbehoud: DV!