Wanneer gaan wij hier naar toe?

Voorjaarsreizen van 2021:

Het is de bedoeling dat we volgend jaar 2 x  in het voorjaar naar Israël gaan, beide reizen zijn 12 dagen uit en thuis. Het vertrek staat gepland voor 12 én 26 april 2021. Uiteraard zal het uiteindelijke programma worden samengesteld door de deelnemers zelf, maar voorlopig staat een verblijf in de Negev Woestijn, Jeruzalem en in Tiberias op de planning. De prijs van deze reizen is op dit moment nog niet exact bekend, op verzoek stuur ik je prijsindicatie toe. Zou je de reis graag willen verlengen in bijvoorbeeld Eilat of Tel Aviv, dan is de eerste voorjaarsreis hier bijzonder geschikt voor!

Meer informatie

Najaarsreis 2021:

Dit wordt DV een besloten reis voor tieners en jeugd van gemeente ‘de Levensbron’ in Almelo, met eventueel introducees (bijvoorbeeld hun ouders).

In de herfstvakantie, van 17 t/m 23 oktober, 7 dagen uit en thuis, trekken we  door het land. We logeren in eenvoudige hostels, koken zelf onze maaltijden, maken enorm veel lol en genieten van hetgeen de Heer ons allemaal wil laten zien en beleven! Low budget, maar een geweldige mogelijkheid voor deze groep jonge mensen om voor relatief weinig geld naar Israël te gaan. Want dát is waar we  het voor doen: zoveel mogelijk mensen, voor een zo laag mogelijk bedrag naar Gods Land te brengen. (Wij betalen bijvoorbeeld altijd onze eigen reissom!)

Mocht het een ‘gezinsreis’ worden, dan zijn uiteraard opa’s en oma’s ook van harte uitgenodigd om mee te gaan, echter een belangrijke voorwaarde is: ze moeten goed ter been zijn en over een redelijke conditie beschikken.

Wil je meer info, over de prijs en/of het programma? Stuur ons een mail en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Het minimum aantal deelnemers is 18, maximaal kunnen er 36 personen mee. Wacht niet te lang met belangstelling tonen: vol = vol!  De hele reis is uiteraard onder voorbehoud of we al dan niet Israël in mogen ivm het Covid virus. Maar ook al geef je je nu op: je zit nog nergens definitief aan vast. Pas op het moment dat we de vluchten kunnen boeken geef je al dan niet akkoord!