Wanneer gaan wij hier naar toe?

Voorjaarsreis 2022

Met vertrek op 22 maart 2022 gaan we een 12 daagse trip maken door Israël. Omdat we nu iets vroeger in het voorjaar gaan dan we eerder deden, plannen we heel veel bezoeken aan natuurparken in. Dit omdat de natuur tijdens deze periode op z’n mooist is. Uiteraard slaan we de Bijbelse plekken niet over, die mogen zeker niet ontbreken.

Het programma stellen we samen met de deelnemers vast. Groot voordeel ook weer van deze reis is, dat we ons met verschillende auto’s verplaatsen. Zo is het eenvoudig te regelen dat we de groep nu en dan opsplitsen en elkaar ’s avonds bij het diner weer treffen en onze ervaringen kunnen uitwisselen.

Voor meer info neem je via de mail eenvoudig contact met ons op: info@nl2israel.nl of nl2israel@outlook.com

Meer informatie

Najaarsreis 2021:

Wat een teleurstelling voor de jongelui en hun ouders: we mogen Israël nog niet in en daarom hebben we de reis geannuleerd.

Dit wordt DV een besloten reis voor tieners en jeugd van gemeente ‘de Levensbron’ in Almelo, met eventueel introducees (bijvoorbeeld hun ouders).

In de herfstvakantie,  9 dagen uit en thuis, trekken we door het land. We logeren in eenvoudige hostels, koken zelf onze maaltijden, maken enorm veel lol en genieten van hetgeen de Heer ons allemaal wil laten zien en beleven! Low budget, maar een geweldige mogelijkheid voor deze groep jonge mensen om voor relatief weinig geld naar Israël te gaan. Want dát is waar we  het voor doen: zoveel mogelijk mensen, voor een zo laag mogelijk bedrag naar Gods Land te brengen. (Wij betalen bijvoorbeeld altijd onze eigen reissom!)

Mocht het een ‘gezinsreis’ worden, dan zijn uiteraard opa’s en oma’s ook van harte uitgenodigd om mee te gaan, echter een belangrijke voorwaarde is: ze moeten goed ter been zijn en over een redelijke conditie beschikken.

UPDATE mbt Covid 19: op geen enkele wijze kan stichting nl2israel aansprakelijk worden gesteld, als om welke reden dan ook, u de toegang tot het vliegtuig, toestemming om Israël te betreden of enige andere toegang vermeld in het reisprogramma, wordt geweigerd.

Deze reis is inmiddels volgeboekt en we bidden dat we kunnen gaan!

 

Tweede najaarsreis 2021:

Gelukkig voor de deelnemers aan deze reis: het reisadvies voor Jordanië staat op geel! Ze hebben daarom besloten om dit jaar een rondreis in Jordanië te maken. Deze hebben ze geboekt via Oppenheim Travel. nl2israel heeft een geweldige fijne samenwerking ondervonden met deze organisatie. Van harte aanbevolen!

Voor volgend jaar april gaan we een rondreis in Israël samen te stellen voor deze besloten groep.

De deelnemers die voor de 3e keer teleurgesteld waren vanwege het niet doorgaan van hun reis, blijven positief. Zij hebben besloten een nieuwe poging te wagen en wel met vertrek op 14 oktober. Allereerst vliegen ze naar Amman en vanaf hier maken ze een prachtige rondreis door Jordanië, welke is georganiseerd door Oppenheim travel. Na een paar dagen relaxen in Eilat, vertrekken we met deze groep op 25 oktober vanuit Eilat voor de rondreis in Israël. We hebben met elkaar een mooie reis samengesteld en we verwachten dat we deze keer ECHT kunnen gaan. WE HEBBEN ER ZIN IN!

Omdat deze reis door de groep zélf is samengesteld, hebben we overlegd dat ook dit een besloten reis wordt. Mocht je echter óók belangstelling hebben voor een dergelijke reis, neem dan vrijblijvend contact met ons op via nl2israel@oulook.com.

UPDATE mbt Covid 19: op geen enkele wijze kan stichting nl2israel aansprakelijk worden gesteld, als om welke reden dan ook, u de toegang tot het vliegtuig, toestemming om Israël te betreden of enige andere toegang vermeld in het reisprogramma, wordt geweigerd.