Wat doen wij?

Wat doen wij?

Er zijn veel organisaties die reizen naar Israël als bestemming aanbieden.
Echter, zij richten zich allemaal hoofdzakelijk op ‘groepsreizen’. Alles vanaf het moment van vertrek t/m de terugkeer op de luchthaven, is geregeld en de deelnemers trekken de hele periode van de reis met elkaar op. Er wordt voor hen beslist op welk tijdstip het dagelijkse vertrek is, waar en wanneer er wordt gegeten en heel belangrijk: er wordt voor de deelnemers bepaald welke plekken zij gaan bezoeken.

Na vele gesprekken met deelnemers aan dit soort groepsreizen, zijn wij tot de conclusie gekomen, dat toeristen in deze tijd op zoek zijn naar zowel vrijheid als naar een vorm van organisatie voor hun vakantie. Zij verlangen naar een gedeeltelijk persoonlijk support vanuit de organisatie alsook een eigen inbreng.

Dat heeft ons ertoe gebracht een ander concept te kiezen voor de reizen van nl2israël.

Op deze manier biedt nl2israël de mogelijkheid om te profiteren van de ‘gezelligheid’ en de ‘veiligheid’ van een groep, maar om bovendien voor een programma te kiezen welke bij ieders specifieke wensen het beste aansluit.
De reizen zullen door capabele, Nederlands en Engels sprekende mensen begeleid worden, die de situatie ter plaatse kennen.

nl2israël biedt een vlucht, hotelovernachtingen en een huurauto aan. Dit staat vast als een ‘raamwerk’. Daar binnen kunnen de deelnemers mede zélf bepalen wat ze ter plaatse willen gaan zien/bezoeken. Uiteraard is er tevens een programma samengesteld waaraan een ieder die dit wil kan deelnemen, maar hierin is men vrij.