Wie zijn wij?

Wie wij zijn:

nl2israël is een nieuwe, jonge, christelijke organisatie, die in 2016 van start is gegaan.

Willemien: ‘Na jarenlang met veel plezier bij een reisorganisatie te hebben gewerkt, kwam daar, na een faillissement abrupt een einde aan. Na een periode geholpen te hebben bij een reisorganisatie die uitsluitend reizen naar Israël aanbiedt, kwam steeds meer het verlangen om hier zélf mee aan de slag te gaan. Onze insteek is, dat wij zoveel mogelijk mensen de gelegenheid willen bieden, om op een zo voordelig mogelijke manier naar Israël te gaan. Wij werken dan ook zonder winstoogmerk.’

Henk: ‘ik ben zijdelings betrokken bij de stichting omdat ik nog heel veel andere dingen om handen heb. Maar, de zaken met betrekking tot de huurauto’s en de routeplanning vallen onder mijn verantwoordelijkheid. Verder sta ik Willemien met raad en daad terzijde, en samen doen we ons uiterste best om de deelnemers aan de reis een geweldige tijd in Israël te bezorgen’.

nl2israël is inmiddels een stichting, welke in december 2017 in het leven is geroepen. De leden van deze stichting zijn allen nauw betrokken bij de reiswereld en hebben een hart voor Israël.

Op al onze reizen zijn de algemene voorwaarden van stichting nl2israel, alsook de Privacy en de wet Bescherming Persoonsgegevens van toepassing. Deze worden u na het reserveren van een reis toegestuurd.

Henk en Willemien van Aartsen